Har du hørt om schnitzel-opprøret i 1995?
“Kroå schnitzel” var på menyen vår allerede da vi åpnet i 1986. Den var godt likt, i likhet med de andre rettene vi serverte. Hvor godt, derimot, ante vi ikke. Da vi fjernet schnitzelen fra menyen i 1995, gikk det ikke lenge før protestene kom – fra gjester som ikke bare likte den, men som elsket den og forlangte at den kom tilbake. I dag finner du den som “Hotellets spesial“ – en nydelig, hjemmelaget, fylt schnitzel med ost, skinke og ravigottesaus, servert med erter bonne femme.
Denne vesle historien forteller noe viktig, synes vi. Det ene er at vi lytter til gjestene våre. Det andre er at vi har et kjøkken som vet hva de holder på med. Et kjøkken med ekte kjærlighet til faget sitt – og til ganen din. Kjøkkensjefen vår har vært hos oss i godt over 20 år, og sammen med kollegene sine tryller han fram de herligste smaker.
Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra “bunnen av” . Det kjennes på smaken at det er “hjemmelaget”. Her er sitteplasser til inntil 120 personer.
Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!
A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser!
Åpningstider i Heldigvis
Mandag til fredag
Frokost fra kl. 06.00 – 09.00
Restaurant åpen fra kl. 11.30 til 22.00
Lørdager
Frokost fra kl. 07.00 – 10.30
Restaurant åpen fra kl. 11.30 til 22.00
Søndager
Frokost fra kl. 07.00 – 10.30
Søndagsmiddag på buffet fra kl. 13.00 – 17.00
Restaurant stengt etter søndagsbuffet.
I høysesonger kan åpningstidene avvike – sjekk gjerne oppdatering på vår facebookside
Bordreservasjon pr. telefon: 51 77 75 00 eller epost: heldigvis@brynekro.no
heldigvisrestaurant
376
heldigvisrestaurant
Mar 8
Kaffemat😍 ...
heldigvisrestaurant
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
heldigvisrestaurant
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...