Formål
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) er en frittstående forening med formål å organisere og promotere Pitch & Putt golf i Norge. NPPF initierer aktiviteter på tilknyttede golfanlegg. Vi er en rekrutteringskanal for golfsporten i Norge. En lavere inngangsterskel (grønt kort eller klubbmedlemskap kreves ikke) gjør disse golfanleggene tilgjengelig for flere potensielle golfere, enn hva tradisjonelle baner gjør.
Historikk.
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) ble stiftet 10. juni 2004 og representerer i dag omlag 10 klubber/annlegg i Norge. NPPF er medlem av European Pitch & Putt Association (EPPA) og tar del i felles økt europeisk satsing på Pitch & Putt golf. Siden EPPA ble dannet i 1998 av 2 land, har forbundet i dag 8 medlemsland. Det er Irland, Storbritannia, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, San Marino, Sveits og Norge. Irland er det klart største medlemslandet med ca. 16.000 spillere og ca. 170 golfanlegg.
Offisielle regler/retningslinjer
NPPF opererer med følgende offisielle retningslinjer for Pitch & Putt – i samsvar med European Pitch & Putt Association (EPPA):
- Banen må bestå av 6, 9 eller 18 hull (eller multiplum av dette)
- Hvert hull skal være par 3 hull. Hullene bør ikke være kortere enn 23 meter eller lengre enn 90 meter.
- Banen må være åpen for alle. Ingen spiller skal nektes spill på basis av kjønn, alder eller fysisk beskaffenhet.
- Reglene for Pitch & Putt er de samme som for offisielle golfregler (The Rules of Golf as set down by the United States Golf Association) i alle situasjoner, med følgende unntak:
- Det skal spilles med kun 3 golfkøller i turnering, hvor den ene må være putter.
- Dersom spillerens ball ikke er på green etter 4 slag skal ballen plukkes opp og plasseres på nærmeste kant til greenen (innenfor et putterhode fra kanten). Spilleren vil da ligge der på 5 slag.
- Bruk av tee (pegg) er ikke tillatt i turneringsspill.
*(Det stilles ikke krav til grønt kort eller klubbmedlemskap for å benytte seg av banen vår:))
heldigvisrestaurant
376
heldigvisrestaurant
Mar 8
Kaffemat😍 ...
heldigvisrestaurant
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
heldigvisrestaurant
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...