A la carte
Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.
Serveres mandag til lørdag fra kl. 11.30 – 22.00
(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-16. A la carte restaurant stengt)
Litt å tygge på før maten kommer på bordet
Jærfjølen
Lokal ost & spekemat servert med aprikoskompott, aioli, honning, nøtter og brød.
1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-
Allergen: *M, SE, SU, E, N og G (hvete, havre og rug) (Kan lages glutenfri)
Kremet Fiskesuppe
Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.
Serveres med hjemmelaget brød og smør.
Allergen: F, M, SK, SU, C og G (hvete) (Kan lages glutenfri)
liten kr 175,- / stor kr 245,-
Bonden
Hjemmelaget karbonade, speilegg, sylteagurk og potetsalat.
Serveres med salat og hjemmelaget brød.
Allergen: G, E, M (Kan lages glutenfri)
kr 214,-
Med pommes frites kr 254,-
Hovedretter / Main Courses
Ukens kjøtt fra Nyyyt
Mørbrad frå Nyyyt serveres
med ovnsbakte poteter, selleripuré, sesongens kålvekster og peppersaus.
Allergen: M, C og SU
Kr. 386,-
Torsk/Skrei
Bakt torsk serveres med ovnsbakte poteter, selleripuré, sesongens kålvekster og blåskjellsaus.
Allergen: F, M, C, SK og SU
Kr. 368,-
Snitzel «hotellets spesial»
Svineplomme fylt med ost, skinke og ravigottesaus.
Serveres med erter bonne femme og ovnsbakte poteter.
Allergen: M, G (hvete), F og S
kr 318,-
Veganersalat
Linser, salat, bakte beter, syltet rødløk, krutonger og hummus
Allergen: SU og G (hvete)
kr 268,-
Desserter
Vanilje Panna Cotta
Serveres med bærkompott og crumble.
Allergen: M og G (hvete)
kr 145,-
Sjokolademousse
Serveres med appelsinsorbet og karamellisert sjokolade.
Allergen: M
kr 145,-
*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.
Allergen:
G: gluten, M: melk, F: fisk, E: egg, SE: sesam, SO: soya, C: Selleri, S: sennep N: nøtter SU: sulfitt SK: skalldyr
heldigvisrestaurant
376
heldigvisrestaurant
Mar 8
Kaffemat😍 ...
heldigvisrestaurant
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
heldigvisrestaurant
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...