Ledig stilling som resepsjonist
Som vår nye resepsjonist på Bryne Kro & Hotell, vil du jobbe på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Dine oppgaver er varierte, noe som gjør hver dag spennende og lærerik. Arbeidstid er dag/kveld i helger og ukedager.
Arbeidsoppgaver:
- Inn- og utsjekk
- Svare på telefon og mail
- Ta hånd om gjestene.
- Håndtere bestillinger og reservasjoner.
- Ta imot betaling.
- Ha total oversikt over dagsprogrammet.
- Distribuere beskjeder til kjøkken og servering.
- Skape en hyggelig atmosfære for våre gjester og yte best service.
Det er en fordel om du:
- Har gjerne erfaring.
- Evne til å arbeide godt i et hektisk miljø.
- Er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først.
- Strukturert, selvdreven og engasjert.
- Er humør spreder og trives godt med å jobbe i team.
- Liker å jobbe systematisk og har stor arbeidskapasitet.
- Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk.
Vi tilbyr:
- Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre.
- Lærerikt og inkluderende arbeidsmiljø.
- Mulighet til å jobbe selvstendig som del av et team.
- Lønn etter gjeldende tariff i henhold til riksavtalen.
Arbeidstid: 50% fast
Alder: Minst 18 år.
Oppstart etter avtale.
Søknadsfrist: Snarest!
Send søknad til:
solvi@brynekro.no
heldigvisrestaurant
376
heldigvisrestaurant
Mar 8
Kaffemat😍 ...
heldigvisrestaurant
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
heldigvisrestaurant
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...