Formål
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) er en frittstående forening med formål å organisere og promotere Pitch & Putt golf i Norge. NPPF initierer aktiviteter på tilknyttede golfanlegg. Vi er en rekrutteringskanal for golfsporten i Norge. En lavere inngangsterskel (grønt kort eller klubbmedlemskap kreves ikke) gjør disse golfanleggene tilgjengelig for flere potensielle golfere, enn hva tradisjonelle baner gjør.
Historikk.
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) ble stiftet 10. juni 2004 og representerer i dag omlag 10 klubber/annlegg i Norge. NPPF er medlem av European Pitch & Putt Association (EPPA) og tar del i felles økt europeisk satsing på Pitch & Putt golf. Siden EPPA ble dannet i 1998 av 2 land, har forbundet i dag 8 medlemsland. Det er Irland, Storbritannia, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, San Marino, Sveits og Norge. Irland er det klart største medlemslandet med ca. 16.000 spillere og ca. 170 golfanlegg.
Offisielle regler/retningslinjer
NPPF opererer med følgende offisielle retningslinjer for Pitch & Putt – i samsvar med European Pitch & Putt Association (EPPA):
- Banen må bestå av 6, 9 eller 18 hull (eller multiplum av dette)
- Hvert hull skal være par 3 hull. Hullene bør ikke være kortere enn 23 meter eller lengre enn 90 meter.
- Banen må være åpen for alle. Ingen spiller skal nektes spill på basis av kjønn, alder eller fysisk beskaffenhet.
- Reglene for Pitch & Putt er de samme som for offisielle golfregler (The Rules of Golf as set down by the United States Golf Association) i alle situasjoner, med følgende unntak:
- Det skal spilles med kun 3 golfkøller i turnering, hvor den ene må være putter.
- Dersom spillerens ball ikke er på green etter 4 slag skal ballen plukkes opp og plasseres på nærmeste kant til greenen (innenfor et putterhode fra kanten). Spilleren vil da ligge der på 5 slag.
- Bruk av tee (pegg) er ikke tillatt i turneringsspill.
*(Det stilles ikke krav til grønt kort eller klubbmedlemskap for å benytte seg av banen vår:))
heldigvisrestaurant
375
heldigvisrestaurant
Nov 21
Dessert fra vår julemeny😀#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 9
Ble en veldig hyggelig kveld på årets lutefiskaften😀et år til neste gang, gleder oss😀#brødreneberg #lutefisk #lutefiskaften #brynebyen #visitjæren #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 19
Lun plommekake-karamellkrem-«råkostsalat» av eple, eplesorbet og tørket bringebær#brynekrooghotell #brynebyen #plommekake ...
heldigvisrestaurant
Okt 10
Altid like viktig med god kraft😀👍et nøkkelord her er tid…..#brynekrooghotell #vilt #viltkraftproduksjon #hjemmelagetmat #vilt #hjort ...
heldigvisrestaurant
Okt 8
Lettstekte kuvertbrød til frokosten😀me baker det meste av brødene her på huset etter oppskrifter me har utviklet selv#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 4
God stemning når vår nye daglig leder Mads kom med kanelboller til personalet på kanelbollens dag😀🙌👍#kanelbollensdag #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Sep 19
Alltid like kjekt å lage mat til vår trofaste vinklubb😀lettbakt Sirdalsørret med Buerre blanc av Hummlesus fra Aga sideri #agasideri #brynekrooghotell #sirdalsørret #brynebyen #ergobibamus ...
heldigvisrestaurant
Sep 14
Bolinhos med sylta grønnsaker, chilimajones og revet Alpeost fra #tine #alpeost #bolinhos #brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Altid kjekt med gode Norske plommer😀#brynekrooghotell #bama # ...
heldigvisrestaurant
Aug 24
En travel lørdag med mye forskjellig i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
Me kjører Franske smaker på årets Livsgledesløyfe @livsgledefestivalen @brynekrooghotell #skrei #opplevjæren#brynenæringsforening ...
heldigvisrestaurant
Feb 17
heldigvisrestaurant
Feb 3
Her er vårt nyeste brød😀#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 29
Det ble som vanlig fullt hus og god stemning når me arrangere Burns supper😀ållveltes avsluttet kvelden😀takk til alle som ble med å laget så god stemning😀🏴#burnssupper #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Både viktig og kjekt å koke kraft til sauser og supper😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 19
Da er Skreisesongen startet😀dette er retten me har på menyen fra i dag😀#skrei #brynebyen #brynekrooghotell ...