Kortreist golf kortreist mat. Vår 9-hulls pitch&putt-bane er kjempepopulær, ikke minst hos bedrifter, og stort sett grønn hele året. Det er en pay&play-bane hvor du ikke trenger grønt kort eller medlemskap i noen golfklubb for å spille. Det eneste kravet er at én person i flighten skal ha papirene i orden. Trenger dere instruktør, ordner vi det. Avstanden på hullene varierer fra 25 til 60 meter. Det brukes bare en køller og en putter, disse leier dere i resepsjonen.
Gjennom sesongen arrangerer vi flere åpne turneringer. “Bryne Kro Tour”, som serien vår heter, danner grunnlaget for kåringen av årets spiller. “Onsdagsgolfen” er en annen fast begivenhet.
I 2020 var vi så heldige å ha besk av Bloggeren Golf med Bård som har laget et innslag på sin Vlogg her
Følg all vår aktivitet på Facebook på Bryne Kro Golf
En svært populær kombinasjon er “snaddergolf” – golf, grill og alle slags forfriskninger i skjønn forening er et glimrende tilbud til bedrifter og lag. Her blir både konkurranseinstinktet og smaksløkene stimulert. En sosial samling som vi absolutt anbefaler!
Ta kontakt for mer informasjon og priser pr tlf 51 77 75 00 eller post@brynekro.no
heldigvisrestaurant
376
heldigvisrestaurant
Mar 8
Kaffemat😍 ...
heldigvisrestaurant
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
heldigvisrestaurant
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
heldigvisrestaurant
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...